Предимства на бирената мая за кучета

Автор Iskra Atanasova 05/05/2021 0 Коментари

Бирена мая за кучета предава необикновен и уникален вкус на храната на Вашия домашен любимец. По този начин тя се превръща в любима и предпочитана от кучето Ви. Това е особено полезно за кучетата, които са злояди или предпочитат да се хранят само с определени храни. Когато кучето не се храни добре, то не може да получи всички хранителни вещества, от които има нужда. Ето защо е важно храната не само да осигурява здравословно, балансирано хранене, но и да има добър вкус.

Бирената мая за кучета е висококачествен източник на незаменими аминокиселини и протеини, които помагат за поддържане на чиста мускулна маса. Бирената мая също така съдържа витамини от група В, които помагат за превръщането на хранителните вещества, намиращи се в храната на Вашия любимец, в нужната енергия, от която той има нужда, за да бъде жизнен и енергичен.

Бирена мая за кучета е полезна за козината, кожата, повишава енергията, подобрява апетита на кучето.

Бирената мая помага за поддържането и здравето на кожата и козината на Вашия домашен любимец. Благодарение на полезните си свойства и състав тя прави кожата на кучетата сияйна, лъскава и гладка. Много собственици на домашни любимци са открили, че бирената мая за кучета помагат при суха, сърбяща кожа. 

Бирената мая за кучета съдържа витамини от B-комплекс, ето защо тя успокоява успешно хиперактивността, стреса, нервността на Вашето куче. Витамините от група В са отговорни за подпомагането на нервната функция и управлението на стреса. Когато животните изпитват безпокойство при раздяла или други видове стрес, телата им бързо изразходват витамините от група В. Бирената мая помага за възстановяването на изчерпаните витамини от група В. Когато тялото има правилен баланс на витамини от група В, мозъкът не изпраща сигнал до тялото да освободи хормоните, които могат да предизвикат безпокойство.

Много собственици на домашни любимци откриват, че бирената мая за кучета отблъсква успешно всякакви насекоми като бълхи и кърлежи. Не е известно какво точно прогонва тези хапещи вредители. Учените са опитват да определят коя част от бирената мая ѝ придава това отблъскващо свойство. Тъй като нито един от витамините или минералите в бирените дрожди не отблъсква кърлежите и бълхите сам, те смятат, че това може да е резултат от съвместната работа на множество компоненти. Смята се, че маята е тази, която придава на кръвта необичаен вкус, който прогонва вредителите. Каквато и да е причината, бирената мая може да бъде ефективно и правилно решение.

 

Ваш коментар