Всичко за катаракта

Can-C eye-drops Капки за очи

НОВО Няма наличност
Views: 13393 Модел: Can-C eye-drops Капки за очи
Наличност: Няма наличност
50 Product(s) Sold
69.90 лв.
Бр: ПОРЪЧАЙ

Can-C ™ капки за очи за кучета

Can-C ™ капки за очи за кучета могат да помогнат да се излекува катаракта на вашето куче и дори да изчезне с течение на времето. Това е много реално и естествено решение за вашият любимец с намалено зрение, дължащо се на катаракта! А при нас може да ги закупите на изгодна цена.

Катарактата отнема зрението на кучето, което обичате!

Лечението на вътрешното перде с N-ацетил-карнозинови очни капки Can-C може драматично да подобри състоянието на катаракта на вашия домашен любимец и зрението му.Малко неща в живота са толкова жизненоважни, колкото зрението. И животните, и хората, разчитат на своето зрение, за да им помогне да се предвижат до местата, до които трябва да отидат и дори да им помогне да се насладят на живота си. Обичаш своя домашен любичец и да виждаш как очите му помътняват, това носи отчаяние и страх както на вас, така и на кучето, което страда.

Какъв вариант е хирургията?

Хирургията определено е опция и повече от вероятно, ще доведе до минимални увреждания на окото - да не говорим за разходите. След това винаги има страх, че заболяването ще се появи отново, причинявайки повече разходи, дискомфорт и евентуално по-голямо увреждане на окото. Лечението на вътрешното перде с N-ацетил-карнозинови очни капки Can-C може драматично да подобри състоянието на катаракта на вашия домашен любимец и зрението му.

Какво знаем за Can-C капки за очи за кучета?

CAN-C ™ капките за очи са безопасна и естествена алтернатива на операцията от вътрешно перде. Изследванията върху животни са неоспорими: зрението им се подобрява, катаракта намалява. Капките CAN-C ™ помагат на очите на кучето (или очите на друго животно) да се лекуват естествено. Те са природно противовъзпалително средство, което помага по естествен начин да се лекуват очите на кучето ви от всякакви причинители, предизвикващи възпаление. Лечението не е незабавно, както при операцията. Отнема време, защото се постига по естествен път – въпреки, че собствениците на различни видове животни, виждат подобрение при прилагането на капките само след няколко седмици.

Как работят Can-C ™ очни капки за кучета?

Вече е известно, че вътрешното перде е резултат от повишаване нивата на „аскорбатно окисляване” или оксидативен стрес, дължащ се отчасти на свободните кислородни радикали в окото. Това неконтролирано окисление води до кръстосано свързване на протеините на лещата на окото, което е процес на бавно гликозилиране. Кръстосаното свързване на протеините в крайна сметка предизвиква пожълтяване или зачервяване на пигментацията и потъмняване на лещата, което ограничава количеството светлина, достигаща до ретината, а това води до влошаване на зрението.

Този дегенеративен процес настъпва и напредва, тъй като природните антиоксиданти в очите намаляват. Критичните антиоксидантни запаси непрекъснато се задържат от окото, за защита срещу прекомерно излагане на ултравиолетова светлина и срещу токсини и химикали.

Доказано е от медицинските изследвания, че здравото око съдържа високи нива на естествения антиоксидант карнозин. Интересното е, че очите на онези, които страдат от дегенеративни очни заболявания като катаракта, имат осезателен недостиг от този очен антиоксидант.

Важно за очните капки Can-C ™:

Основната съставка в Can-C ™ е патентована форма на N-ацетилкарнозин, много специфична вътреочно освободена форма на карнозин, която действа както като стабилизатор, така и като носител на ди-пептида L-карнозин, като безопасно го пренася във водния хумор на окото (областта на течността около очната леща). Точно там био-идентичният антиоксидант става най-активен в способността си да действа като естествен и високоефективен антиоксидант.

Какви възможности предоставят капките за очи Can-C, ако вашето куче е напълно сляпо от дълго време заради катаракта?

Can-C ™ капки за очи за кучета могат да помогнат да се излекува катаракта на вашето куче и дори да изчезне с течение на времето.Ако катарактата е напреднала до тотална слепота, резултатите вероятно ще бъдат по-малко от 100% за обръщането й с помощта на Can-C. Вътрешното перде на този етап често се втвърдява значително и е по-устойчиво на добрите ефекти на Can-C ™. След като катаракта е достигнала този напреднал стадий, тя става постоянна и дразнеща за животното. Поради това, очите могат да са много податливи на инфекция. За съжаление, в много от тези по-тежки случаи се препоръчва премахване на окото.

При продължителна употреба капките за очи може да намалят риска от инфекция и дори да обърнат тази по-зряла катаракта в някои случаи. Също така е важно да се отбележи, че дразненето може да бъде значително намалено в резултат на приложението на Can-C ™ ежедневно. Както винаги, препоръчва се да следвате съветите на вашия ветеринарен лекар.

Има ли кучето по-добри възможности, ако катаракта е „по-нова” или просто сега започва?

Да!!! При клинични изпитвания с хора, тези, които са имали вътрешно перде за период по-малък от седем години, са получили най-забележими резултати. Тези, които са имали катаракта за период от седем до 15 години, са получили много добри резултати. Тези, при които вътрешното перде е на повече от 15 години, са имали по-малко забележими подобрения. Тази информация ни показва, че може да се очакват по-добри резултати, когато лечението започне на по-ранните етапи от развитието на катаракта. Въпреки това, често при по-зряла катаракта е необходимо малко повече време, за да се постигнат подобни резултати.

Защо да изберете очните капки Can-C ™ за вашия любимец?

  • Лечението на катаракта с N-ацетил-карнозинови очни капки Can-C ™ може драматично да подобри състоянието на вътрешното перде на вашия домашен любимец и зрението му.N-ацетил-карнозиновите (или NAC) очни капки съдържат пептид, който се среща естествено в очите на вашето куче. С течение на времето, се развива катаракта в по-късните години от живота му, защото неговот тяло става неспособно да синтезира това вещество нормално. Резултатът е влошаване на качеството на зрението, както и развитието на катаракта или други очни проблеми.
  • Като подпомагате очите на вашето куче с допълнителен NAC под формата на капки за очи Can-C ™, вие помагате да се възстанови естествения баланс, който се наблюдава при здравите очи. Този процес предотвратява влошаването на съществуващите катаракти и по принцип помага за намаляване размера на катаракта и подобряване на зрението.
  • N-ацетил-карнозиновите капки за очи са едно от водещите ветеринарни лекарства, използвани при лечение на вътрешно перде при по-възрастни кучета. Лечението на катаракта с N-ацетил-карнозинови очни капки Can-C ™ може драматично да подобри състоянието на вътрешното перде на вашия домашен любимец и зрението му.
  • Направените проучвания за очните капки Can-C ™ използвани върху кучета като субекти, разкриват изумителни резултати: възпалението в окото е намалено; свободните радикали са намалени; размерът на кучешката катаракта всъщност се е свил; в 96% от случаите са документирани значителни подобрения.
  • Can-C ™ капки за очи за кучета имат чудесна цена.

Начин на употреба: капете по 2 капки в двете очи веднъж дневно с профилактична цел и два пъти в случай на вече възникнало очно заболяване, за подобряване на състоянието.

Дозировка: 4 капки

Съдържание на опаковката: Всяка картонена кутия на Can-C ™ съдържа 2 броя от по 5 ml флакона и всеки 5 ml флакон съдържа приблизително 65 капки.

Cлeд oтвapянe нa флaĸoнчeтo e нeoбxoдимo тo дa ce cъxpaнявa в xлaдилниĸ!

Състав на Can-C ™:Стойност:
N-ацетил-карнозин (NAC) (одобрен от IVP)1.0%
Глицерин (смазващо вещество)1.0%
Карбоксиметилцелулоза натрий (смазващо вещество)0.3%
Помощни вещества:

Стерилна вода (изотоничен разтвор за офталмологична степен, рН 6.3 до 6.5)

Буфери: калиев бикарбонат и борна киселина

Пречистен бензилов алкохол (консервант)

0.3%

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: